Welkom op de pagina Kab - GABA Midzomerrun!

INFO :

Kab – GABA Midzomerrun Loop Clinic.

28 mei : Sports Planet. Melden in de horeca. (de clinic is voor iedereen, elk loop niveau)

9 uur, Sports Planet.
9.15 uur, start. Training is bij de sluizen van Westervoort. Onderdeel van het loopparcours.
(men kan zelf bidons met sportdrank meenemen, er is ook water aanwezig)
10.30 uur, einde. Sports Planet.
Er is een mogelijkheid tot gebruik van douches. Waardevolle spullen kunnen in bewaring worden gegeven.

Deelnemers : loopschoenen, loopkleding.

Looptrainer : Tom Jansen.

EXTRA WATER TIJDENS DE TRAINING IS AANWEZIG !

Introductie nieuwe sponsor :

GABA Verzekeringen, Makelaardij en hypotheken is al vele jaren een begrip in Westervoort in de Liemers en behoeft weinig introductie. Maar goed, heel kort dan: ondanks een forse groei is GABA nog steeds een familiebedrijf waar inmiddels de 3e generatie aan het roer staat. Komend jaar hopen wij ons tachtigjarig jubileum te vinden. Het moge duidelijk zijn dat wij ons bezig houden met verzekeringen (zakelijk en particulier), makelaardij en hypotheken. Ons werkgebied spitst zich toe op Arnhem en de Liemers, hoewel we steeds meer regionaal te werk gaan.

Als GABA zijnde hebben we ons altijd erg betrokken gevoeld bij ons werkgebied. Wij zijn als bedrijf uiteraard ook onderdeel van de maatschappij en nemen daar dan ook actief aan deel. Wij proberen elk jaar diverse lokale activiteiten te ondersteunen. Ons beleid is dat het ‘een goed doel’ moet zijn en er moet een link zijn met GABA, dan wel één van de medewerkers.

De Midzomerrun voldoet aan beide criteria. Het is een prachtig evenement dat al vele jaren wordt georganiseerd in Westervoort. Hardlopen/bewegen is uiteraard gezond, maar daarnaast is het ook een gezellig evenement dat Westervoort op de kaart zet. De combinatie van een recreatief-, maar toch ook prestatiegericht deelnemersveld maakt het tot een evenement dat voor veel mensen toegankelijk is. Daarnaast zullen er de nodige GABA-medewerkers zelf meelopen!

Door de Midzomerrun als hoofdsponsor te ondersteunen hopen wij dat het evenement dit jaar weer een spektakel wordt voor jong en oud.

Graag tot zondag 2 juli!

Welkom op de Kab – GABA Midzomerrun pagina. Dit wordt de 12de editie en het wordt er 1tje met een ander gezicht ! De organisatoren Titussport en Sports Planet willen samen met hoofdsponsor Kab Accountants en GABA Verzekeringen, Makelaardij en Hypotheken er een overzichtelijker en een natuurlijk karakter aan geven. Doelstelling is absoluut een recreatief karakter maar aangevuld met sterke lopers ! Denk hierbij aan het Running Team Liemers met Nederlandse toppers in verschillende categorieën. Wij nodigen u graag uit om samen met ons er een mooi evenement van te maken. De start en finish zijn bij Zalencentrum Wieleman waar ook de na inschrijving plaats vindt. Er is hier een groot plein om start, doorkomst en finish te kunnen zien. Tevens is er een buiten terras voor een heerlijke kop koffie.

13439033_1434462863246390_6625463739571250737_n

 

Programma :

 9.30 uur   Kab 10 km Run

11.00 uur  Zijm 5 km Run

12.00 uur  GABA 500 meter Kidsrun (4 t/m 6 jaar)

12.15 uur  Pelgrim 1000 meter Kidsrun (7 t/m 9 jaar)

12.30 uur  Autoglas Team 1000 meter Kidsrun (10 t/m 13 jaar)

Starttijden en inschrijfgelden :

tijd                 afstand                                             voor-inschr.      na-inschr.

9:30 uur      10 km Run (vanaf 13 jaar)                       € 7,00             € 9,00

11:00 uur     5 km Run (vanaf 13 jaar)                        € 7,00             € 9,00

12:00 uur     500 meter Kidsrun* (4 t/m 6 jaar)            € 3,00             € 4,00

12:15 uur     1000 meter Kidsrun* (7 t/m 9 jaar)          € 3,00             € 4,00

12:30 uur     1000 meter Kidsrun* (10 t/m 13 jaar)       € 3,00             € 4,00

*Alle deelnemende kinderen krijgen een gratis zwemkaartje voor het Discozwemmen op 16 september van 19 tot 20.30 uur. Het Zwemcentrum (Sports Planet)

 

Voorinschrijving gaat via de button “schrijf je hier in“.

 

Via het inschrijfformulier kunt u zich aanmelden voor de verschillende afstanden. Voorinschrijven is mogelijk t/m 28 juni 2017. Na deze datum kunt u zich op de wedstrijd dag nog inschrijven (Zalencentrum Wieleman) vanaf 8.30 uur tot uiterlijk een kwartier voor de start. U kunt ook alleen maar het start vak in met startnummer. Bij voor inschrijving kunt u uw startnummer ophalen op 2 juli, v.a. 8.30 uur bij Zalencentrum Wieleman. De deelnemer dient het startnummer op de borst te dragen. Over het startnummer mag niets heen gedragen worden. Het startnummer moet in zijn geheel gedragen worden en mag niet worden gevouwen.

Tijdregistratie :

Er wordt gebruik gemaakt van het Ipico systeem. De chip krijgt u van ons in bruikleen. Na afloop dient u deze weer in te leveren. U kunt geen gebruik maken van een eigen chip.

Klassering :

Klassering geschiedt op basis van binnenkomst. Door het gebruik van het Ipico tijdregistratiesysteem worden ook de nettotijden (de werkelijk gelopen tijd over de afstand) gepubliceerd. Deze zijn echter niet van invloed op de klassering.

Prijsuitreiking :

10.30 uur, 10 km. (1 t/m 3 cat. : M sen./M40+ en V sen./V40+ = waardebonnen twv €50-30-20)

11.45 uur, 5 km. (1 t/m 3 cat. : M sen./M40+ en V sen./V40+ = waardebonnen twv €50-30-20)

13.00 uur, Kidsrun : eerste 3 per cat. jongens en meisjes. (alle kinderen krijgen een herinnering)

Prijsuitreiking op het plein bij Zalencentrum Wieleman.

Prijzen zijn beschikbaar gesteld door Runnersworld Arnhem.

Parkeren :

Voor het “gemakkelijk” parkeren kunt u uw auto kwijt bij winkelcentrum de Wyborgh (denk aan de blauwe parkeerschijf !) of bij het station. Afstand naar Zalencentrum Wieleman is 500 meter.

Editie 2016 :

Dat was de Kab – GABA Midzomerrun  wat een geweldige ervaring. We hebben ervan genoten. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die een aandeelhadden in deze editie. Nieuwe locatie en een fsntastische route. Klik op de volgende link voor een waanzinnige race : VIDEO

FOTO’S : kijk op de volgende Facebook link, hij staat bovenaan de pagina.

UITSLAGEN : klik op de volgende link om vervolgens op (3 juli) Kab Midzomerrun Westervoort te klikken.

De wedstrijd gaat vanaf de start de dijk op en u loopt volledig in de natuur.

2015 07 05_Midzomerrun_0767 (2)

Inschrijven  

Hoofd sponsors

Onze nieuwe en 2de hoofdsponsor GABA Verzekeringen, Makelaardij en Hypotheken gaat ons de komende 3 jaar ondersteunen. De keuze om deze wedstrijd te ondersteunen/sponsoren : dynamisch, grote bereikbaarheid en een goede uitstraling.

 

Kab Accountants is vooruitstrevend en sportief prestatie gericht. Kijk ook even op Kab in beweging.

 

bannermichel

 

Info

Organisatie :

Stichting Sport en Bewegen Liemers

titus@titussport.nl 06-40077678

hans@sportsplanet.nl 06-53799873

Voorwaarden :

Alle deelnemers nemen deel voor eigen risico. De stichting/organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken of beschadigen van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen persoonlijk letsel, behoudens grove schuld van de organisatie.

Route :