Openingstijden Sports Planet: Ma t/m Vr 8:30 - 23:00 | Za 8:00 - 16:00 | Zo 8:30 - 16:00

Je bent hier: Home  ▶  Algemeen : notitie  ▶  Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Bij Sports Planet is het ook mogelijk uw kinderfeestje te komen vieren! Wat dacht je van een zwemfeestje, fitnessfeestje, aerobics-feestje of zaalvoetbalfeestje? Bij Sports Planet is er vanalles mogelijk. Alle feestjes zijn vanaf 6 kinderen en je betaalt €9,50 p.p.

Zwemfeestje:
Eerst ga je gezellig vrij zwemmen met al je vrienden/vriendinnetjes, samen genieten van de waterpret. Tussendoor krijg je nog iets lekkers te drinken en een zakje snoep. Gezien het feit dat kinderen vrij zwemmen is een zwemdiploma-A verplicht. Na afloop van de natte inspanningen wordt er afgesloten met het eten van friet + kroket/frikandel in ons sportcafé! Het is ook mogelijk om tijdens het discozwemmen uw kinderfeestje te vieren!

Fitnessfeestje:
Kennismaking met fitness gedurende 3 kwartier. Er zal door een ervaren en gediplomeerde fitnessinstructeur een circuitles gegeven worden. Tijdens de circuitles komer er allerlei facetten van het fitnessen aan de beurt. Gezien de toestellen en de veiligheid is dit feestje geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar. Na afloop van de zware inspanningen wordt er afgesloten met het eten van friet + kroket/frikandel in ons sportcafé!

Aerobics-feestje:
Er wordt een swingende les gegeven in de aerobicszaal. Er zal populaire muziek worden gedraaid, aangepast aan de leeftijd van de jarige. Om de sfeer helemaal compleet te maken wordt de discoverlichting zeker niet vergeten! Dit feestje is vanaf 6 jaar. Na afloop van de zware inspanningen wordt er afgesloten met het eten van friet + kroket/frikandel in ons sportcafé!

Zaalvoetbalfeestje:
Dit stoere feest is met name geschikt voor jongens die echt van voetballen houden. Je gaat met je vrienden de zaal in om een uur te zaalvoetballen. Hier komen de echte voetballers goed tot hun recht! Denk eraan dat je binnenschoenen aantrekt zonder zwarte zool.  Na afloop van de zware inspanningen wordt er afgesloten met het eten van friet + kroket/frikandel in ons sportcafé!

Wil je een andere sportactiviteit of het feestje liever zonder eten erbij dan is dit altijd mogelijk.
Neem dan graag contact op via info@sportsplanet.nl