Openingstijden: ma - vr : 8.30 - 22.30 | za - zo : 8.30 - 15.00

Je bent hier: Home  ▶  Algemeen : notitie  ▶  Over Sports Planet

Wist je dat?

Sports Planet meer dan 5000 sportbezoekers per week heeft ?

Er jaarlijks 660 kinderen hun zwemdiploma halen ?

Sports Planet altijd vooruit strevend is ?

Het altijd leuk is om een drankje te doen ?

Sports Planet regelmatig meewerkt aan maatschappelijke projecten ?

Over Sports Planet

Sports Planet is een multifunctioneel sportcentrum met vele faciliteiten voor alle leeftijdsgroepen. Het is opgericht in 1974 en heette voorheen ‘de Pals’. In 2005 is het overgenomen door Dhr H. Frieling. Het sportcentrum is gevestigd in Westervoort, Gelderland. Met een team van ongeveer 40 werknemers biedt het sportcentrum een uitgebreid sportaanbod.

Het sportcentrum beschikt over een sporthal, 2 squashbanen, een fitnessruimte waartoe ook cardio/Crossfit en het volgen van groepslessen tot de mogelijkheden behoort, fysiotherapie, een sauna, een klimmuur en een sportcafé. Ook organiseert Sports Planet voor haar leden ook triatlon activiteiten dat eigenlijk ontstaan is uit leden die daar passie voor hadden. Vanzelfsprekend moge het duidelijk zijn dat het bedrijf actief is in de sportbranche. Door de vele mogelijkheden biedt Sports Planet een ruime keus aan activiteiten aan sportievelingen in de nabije omgeving. Het complex heeft de beschikking over een ruime parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen voor haar leden.

Per 2 september starten wij met onze nieuwe afdeling : Padel, 2 dubbelbanen en 1 singelbaan. Reserveren gaar via Playtomic app.

Missie
Sports Planet wilt haar leden een aangename, plezierige sportbeleving aanbieden door zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeften van haar leden.

Visie
Het creëren van een zo groot mogelijk aanbod van sporten die voldoende draagvlak hebben voor een gezonde ontwikkeling van de activiteiten voor haar leden.