Openingstijden Sports Planet: Ma t/m Vr 8:30 - 23:00 | Za 8:30 - 16:00 | Zo 8:30 - 16:00

Je bent hier: Home  ▶  Groepslessen  ▶  CLUBJOY STEP-HIIT

Lestijden:

WO 20.00 – 21.00
VR 09.00 – 10.00

 

 

 

(kijk altijd even op het rooster (menu Groepslessen) voor het meest actuele rooster)

CLUBJOY STEP-HIIT

Club Step  HIIT

ClubJoy HIIT is een uitdagende high intensity interval training van 30 minuten, waarbij kernwoorden als kracht, wendbaarheid en uithoudingsvermogen centraal staan. Jouw conditie wordt flink op de proef gesteld tijdens explosieve en atletische oefeningen, die elkaar in een hoog tempo opvolgen. De korte intervallen zorgen ervoor dat je tussen de stevige intensiteitspieken door, net voldoende herstel kan pakken voordat de volgende ronde start. ClubJoy HIIT is een bodyweight training: je maakt dus geen gebruik maakt van materialen. Jouw eigen lichaam is het instrument in de zoektocht naar optimale fitheid.  Nu samen in één! Club step en HIIT.

STEPS  is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht. De cardionummers zorgen voor vetverbranding in een hogere versnelling, gevolgd door spier verstevigende oefeningen die je lichaam nog mooier vormen en strakker maken.

Elke muziektrack bij STEP HIIT heeft een specifieke focus. Samen vormen ze een energieke, full body workout. STEPS HIIT  is voor iedereen geschikt: van beginner tot gevorderde, want je kunt de hoogte van de step, en daarmee de intensiteit van de workout, zelf bepalen. Een typische STEPS HIIT les begint met de warming-up, gevolgd door enkele basispassen op de step, waarbij je leert om op de step correct op- en af te stappen. Geleidelijk wordt de intensiteit van de bewegingen verhoogd.

(kijk altijd even op het rooster (menu Groepslessen) voor het meest actuele rooster)