Openingstijden Sports Planet: Ma t/m Vr 8:30 - 23:00 | Za 8:00 - 16:00 | Zo 8:30 - 16:00

Je bent hier: Home  ▶  Groepslessen  ▶  Freestyle BBB ( Fit&Shape )

Lestijden:

DI 09.00 – 10.00
DO 10.00 – 11.00

 

 

 

(kijk altijd even op het rooster (menu Groepslessen) voor het meest actuele rooster)

Freestyle BBB ( Fit&Shape )

Freestyle BBB is een allround low-impact workout waarbij je kunt kiezen hoe hard je wilt trainen. Het is ideaal voor mensen die nog niet zo bekend zijn met groepsfitness, mensen die lang niets aan sport hebben gedaan, mensen die terugkeren van een blessure, zwangere vrouwen en vrouwen die net bevallen zijn en actieve volwassenen die graag de voordelen van een verbeterde conditie, kracht en flexibiliteit willen ervaren.

Aan het begin van een Freestyle BBB les wordt een vive bal gebruikt waarbij gewerkt wordt aan een verbetering van de mobiliteit, flexibiliteit, conditie en behendigheid. Bij Freestyle BBB  worden ook, voor de afwisseling en het plezier, eenvoudige danspasjes aangeleerd. Daarnaast bestaat een  Freestyle BBB les uit een loop track en eindigt de les met ontspanning door middel van Tai Chi en yoga.

De focus ligt op functionele kracht. De vive tube helpt je bij het versterken van diverse spiergroepen. Daarnaast verbeter je je houding en de kracht in je benen door het doen van evenwichtsoefeningen.
Vervolgens komen de buikspieren aan bod met enkele effectieve Pilates oefeningen . Hierna is het de beurt aan de rugspieren en de les eindigt met diverse lange, langzame stretches.

(kijk altijd even op het rooster (menu Groepslessen) voor het meest actuele rooster)