Openingstijden: ma - vr : 8.30 - 22.30 | za - zo : 8.30 - 15.00

Je bent hier: Home  ▶  Nieuws  ▶  Horeca gesloten – Fitness open

Horeca gesloten – Fitness open

FITNESS GEOPEND / HORECA GESLOTEN !!!!!!
Allereerst onze complimenten voor de afgelopen periode. Ons gezamenlijk gedrag maakt het mogelijk om veilig en verantwoord te sporten. Ook de komende periode willen we dit natuurlijk samen blijven doen. Het Kabinet maakte deze week strengere corona maatregelen bekend. Gelukkig kunnen wij met onze huidige richtlijnen blijven voldoen aan de maatregelen. Maar vergeet niet: hierbij zijn wij afhankelijk van jullie medewerking!
SPORTS PLANET ?????? ???????!
Wij zijn blij om te horen dat sporten op dit moment door de overheid erg belangrijk wordt gevonden. Mensen van alle leeftijden moeten juist nu extra werken aan weerstand en een gezond en fit lichaam. Met een goede weerstand is het risico op klachten kleiner.
Houd je aan de 1,5 meter afstand. We merken dat toch nog voor sommige sporters lastig is. We spreken onze sporters hierop aan en rekenen op de medewerking van al onze sporters.
Wij zijn vrijgesteld van de maximum aantallen van 30 mensen binnen en 40 buiten. Mits wij ons houden aan de 1,5 meter afstand regel
Het dragen van een mondkapje mag je zelf bepalen. Bij intake gesprekken heeft de instructeur een mondkapje op.
?????? ????????
De overheid heeft maandagavond afgekondigd dat sportkantines moeten sluiten. Daar zou in eerste instantie onze horeca niet onder zou vallen. Echter is er een nieuwe noodverordening afgegeven door de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden. Hierin staat dat wij als SPORTS PLANET ook onze horeca niet meer open mogen houden, voor een periode van tenminste 3 weken.
Laten we allemaal onze ‘Veilig Sporten’ maatregelen naleven en zorgen voor 1,5 meter afstand! Alleen samen kunnen we dit doen en alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat Sports Planet haar deuren open kan houden
Geplaatst op 3 oktober

Recent nieuws

Nieuwsoverzicht   ▶