Openingstijden Sports Planet: Ma t/m Vr 8:30 - 23:00 | Za 8:00 - 16:00 | Zo 8:30 - 16:00

Je bent hier: Home  ▶  Nieuws  ▶  Update 21 mei.

Update 21 mei.

Beste leden,
daar zitten we dan met ons goede gedrag. Toch 1 september, ik zelf denk dat we iets eerder open kunnen ! Onze keuze om niet bij jullie te incasseren was een hele bewuste keuze. Zeer overwogen en een keuze waar wij ons goed bij voelen. Uiteindelijk is het ook zo dat jullie Sports Planet gemaakt hebben waar we nu staan. Links en rechts ontvangen wij lidmaatschap gelden als donatie. Dank voor die lieve ondersteuning, maar wij zien jullie graag weer op 1 september of misschien eerder.
Om dadelijk op 1 september 5.5 maanden gesloten te zijn geweest is heel bizar en onwerkelijk. Tegelijkertijd geeft dit stress omdat wij het gehele bedrijf (zwembad, sporthal, fitness, horeca) nodig hebben om succesvol te kunnen zijn. Wanneer draait het hele centrum weer volle bak ? Dat geeft stress. Tevens hadden wij op 29 april ons 20 jarige bestaan. Maar goed, het gaat om Nederland weer Corona vrij ! te hebben. Ik geloof ook in de wijze koppen die onze branche dicht houden. Vind ik het fijn, zeker niet. We willen jullie graag binnen laten sporten, en het liefst vandaag. Wij staan niet op de barricade om op 21 mei of 1 juni open te gaan. Achteraf zal het duidelijk zijn, maar Marc Rutte is er niet om ons te pesten.
2 juni starten we weer met het zwembad, leszwemmen voor kinderen en sommige verenigingen starten weer. Alles volgens protocol, en geloof me, dat is niet eenvoudig. Recreatief zwemmen zie er nog niet in. 1 voor 1 opstarten en dan de volgende stap. De sporthal en horeca staan ook gepland op 1 september.
Mijn mail loopt vol met aanbiedingen om buiten fitness apparatuur te kopen a €12000-€20000 ! Oeps, we doen het op de manier zoals bij Sports Planet past. Helaas kunnen wij niet alle leden tegemoed komen met buiten sporten. We kunnen niet de hele fitness naar buiten trekken. We geven verschillende groepslessen buiten en tasten even af wat gewild is. Houd ons lesrooster in de gaten, er komen leuke uitbreidingen bij. Alle buiten activiteiten zijn gratis voor de leden. We incasseren pas weer als we binnen mogen gaan sporten. Uiteindelijk krijgen we vanuit de staat ook nog een kleine ondersteuning.
Blijf ons volgen op FB, app en site. We houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte en we hopen jullie zo snel mogelijk weer (binnen) te zien. Groetjes.

Geplaatst op 21 mei

Recent nieuws

Nieuwsoverzicht   ▶