CLUBJOY CYLCE

Cycle, Indoor fietsen voor iedereen, jong-oud, man-vrouw, gevorderd of beginnende sporter… Ideaal om af te slanken of om je conditie te verbeteren. Maar ook om je billen, benen en je buik te verstevigen. De lessen duren 55 minuten.

Iedereen kan fietsen. Tijdens de les wordt gefietst op een vlak parcours, bult op, bult af, kortom een combinatie van kracht en souplesse. Bij Sports Planet worden de fietslessen gegeven via het Club Joy programma. Iedere 3 maanden een leuke, nieuwe release. Cylce is bij Sports Planet de meest populaire groepsles, regelmatig organiseert Sports Planet dan ook ‘Fiets Specials’. Aan deze ‘specials’ is er altijd een thema verbonden aan de groepsles waarin Sports Planet de boel omtovert in het desbetreffende thema. Andersom verwachten bij van onze leden ook dat zij zich kleden op het thema waardoor de beleving nog leuker wordt!

 

Clubjoy Cycle
Je instructeur leidt jou en het peloton door negen muzieknummers, waarbij verschillende fietshoudingen en snelheden worden gebruikt die passen bij het terrein. Van vlak terrein naar heuvelachtig naar bergbeklimmen tot een eindsprint, het komt er allemaal in voor.

(kijk altijd even op het rooster (menu Groepslessen) voor het meest actuele rooster)

Bekijk hier het rooster